Ik was met mijn fiets gevallen, zo de sloot in. Het smalle fietspad was hier en daar glad van opnieuw gelegd grind op het wegdek. Die stomme hond ook, vloog zo ineens voor mijn fiets langs. Even later kwam er een boer achter de bomen vandaan. Hij floot naar de hond, maar die rende alleen maar verder weg.

De boer kwam op me af lopen en vroeg of alles in orde was. Ik gaf aan dat ik dat niet goed wist. Mijn knie deed wel wat zeer en ik zat nog in de sloot waar trouwens niet zoveel water in zat. Hij trok mijn fiets uit de sloot en trok die de kant op, alleen wel de verkeerde. Mijn fiets lag nu in de appelgaard en daar was geen fietspad. Ik stond op en voelde dat mijn knie een fikse opdoffer had gehad. Hinkend wilde ik de sloot uitkomen. Dat lukte dus niet. De boer wilde mij wel een handje helpen en gaf me een ‘kontje’, maar door de schuine helling kon ik niet teveel druk op de knie hebben. Hij had toen een ander voorstel. Hij had touw in zijn broekzak en als we dat om mijn polsen deden, kon hij van bvenaf mij zo uit de sloot omhoog hijsen. Ik hoefde alleen maar het touw vast te houden en met mijn hak steeds een opzetje geven, zodat ik mezelf omhoog drukte. Dat klonk als een redelijke optie, dus hij bond touw om mijn polsen en trok me omhoog, terwijl ik met mijn hak mezelf omhoog duwde. Toen ik weer stond, pakte de boer mij vast, gooide mij over zijn schouder en liep een stukje met mij door de boomgaard. Even later stond hij stil en ‘gooide’ me op de grond. Ik was even te beduusd om te reageren, de boer ging op mijn heupen zitten, duwde een zakdoek in mijn mond en bond me vast aan een boom. “Zo”, zei hij, “wij gaan samen iets uittesten”. Hij pakte me bij mijn kin en keek strak in mijn ogen toen hij zei: “Let goed op wat ik doe, want straks ga ik je een paar vragen stellen”. Met een glinstering in zijn ogen maakte hij de rits van mijn jas open en vouwde de jas helemaal open. Daarna was mijn spijkerbloes aan de beurt. Ook die knoopte hij langzaam open en keek naar mijn shirtje die ik daaronder droeg. Het shrtje trok hij uit mijn broek en rolde die zo ver mogelijk naar boven. En omdat ik geen bh aanhad, lagen mijn borsten bloot en grijpklaar voor hem. Hij likte zelfs even zijn lippen af. Met beide handen pakte hij mijn borsten vast en zoog op beide tepels. Niet hard en ruw, maar juist heel teder. Even later blies hij over mijn tepels heen die prompt stijf werden. Hij begon ze te strelen en tot mijn grote ergenis nog heel lekker ook! Al snel voelde ik mijn kut kloppen. “Het eerste deel van de test is kijken of een vrouw reageert op tepels strelen als zij dat niet wil”. Hij streelde rustig door en het kloppen werd intensiever. In gewone taal heet het dus gewoon dat ik geil aan het worden was. Hij schoof met zijn billen wat naar achteren. Nu zat hij niet meer op mijn heupen, maar op mijn bovenbenen. Hij knoopte mijn spijkerbroek open en ging daarna weer door met mijn tepels. Het strelen werd tergend en teasend. Weer pakte hij mij bij de kin en zei: “Kijk mij aan. Ik wil die geile blik in je ogen zien”. Dus ik keek em aan. Met zijn ringvingers streelde hij mijn tepels. Hij streelde met nét genoeg druk rondjes op en rond mijn tepels. Ik begon mijn bovenlijf te bewegen, kronkelde met mijn lijf over de grond heen, want het gevoel werd me wat teveel. Het kloppen van mijn kut werd intenser.

Related Posts