De tentamens zaten erop. Lisan had zich weken afgesloten om de tentamens goed door te kunnen komen. Dat was nu achter de rug. Samen met een vriendin zaten ze met een wijntje bij haar thuis. Haar ouders waren weg en haar zus was nog iemand knippen. Die had voor Lisan voor de volgende dag een grote verrassing in petto. Waar de haren van de Belgische nu nog zwart en lang, zou er de volgende dag een compleet andere coupe tevoorschijn worden getoverd door haar zusje. Die gebruikte Lisan elke keer als proefkonijn voor de extreme looks. Elke keer keek ze daar naar uit. Ditmaal had ze het echter uitgesteld vanwege de tentamens. Samen met haar vriendin zaten ze wat de googelen naar wat haar zusje met haar zou kunnen en mogen doen. De wildste kapsel kwamen hierbij voorbij.

Na een poosje pakte Nele haar hand. Ze keek Lisan diep in haar blauwe ogen.

‘Vanavond moeten we losgaan als nooit tevoren,’ zei ze op een serieuze toon. ‘De tentamens zijn voorbij en als je nu iets doet waar je spijt vn krijgt, dan herkent morgen toch niemand je meer.’

Even bleef Lisan stil.

‘Je hebt gelijk, Nele,’ zei ze toen enthousiast. ‘Doen we!’

Nadat de twee meiden nog een nieuw glas wijn leeg hadden gedronken, gingen ze naar boven. Lisan trok gelijk haar broek en shirtje uit. In haar zwarte beha met bijpassende string stond ze voor haar kledingkast.

‘Echt wel heel sexy joh, die tatoeages zo,’ zei Nele.

Lisan keek om en zag dat Nele haar uitgebreid zat te bekijken. Daarop draaide ze even een rondje.

‘Als ik een vent was, dan wist ik het wel, hihi,’ zei Nele.

‘Oh ja, wat dan?’ vroeg Lisan quasi-intelligent.

‘Nou dan zou ik je het liefst zo snel mogelijk bespringen en samen heerlijk genieten,’ zei ze zonder blikken of blozen.

Lisan lachte. Ze richtte zich weer op de kleding. ‘Dit jurkje?’

‘Ja, die is wel gaaf. Doen.’

Lisan trok het jurkje over har hoofd. Daarna draaide ze haar rug naar haar vriendin, welke ze over haar schouder vragend aankeek. Die begreep de hint en stond op. Subtiel ritste ze de jurk van achter dicht. Dit deed ze net iets langzamer dan gewoonlijk. Nele zag niet dat Lisan op haar onderlip beet om het opkomende geile gevoel te onderdrukken. Toen de rits boven gesloten was, gleed Nele even met haar handen langs de stof. Deze beweging reikte tot aan de zoom, waardoor ze ook over de billen van Lisan gleed. Die zei niets. Toen de handen net onder haar achterwerk stopten, omdat het jurkje niet als lang bestempeld kon worden, ademde ze diep uit en draaide ze om.

Related Posts