Sinds het begin van dit schooljaar loop ik stage op een middelbare school, met als doel over een paar maanden af te studeren. De opleiding tot docent is niet altijd even makkelijk. Buiten de verschrikkelijk onnodige en saaie colleges die je af en toe moet volgen krijg je soms leerlingen die moeilijk te temmen zijn. Als je net als ik nog maar 22 lentes jong bent is het respect van sommige leerlingen vrij ver te zoeken. Ze accepteren je simpelweg gewoon niet omdat je er zo jong uit ziet. Een grote mond, het onderschatten van het vak en verwarringen in de gangen zijn dagelijkse zaken waar je als stagiair tegen op moet boksen. Gelukkig heeft het ook zijn keerzijde. Je begrijpt de leerlingen beter doordat de herinnering aan je eigen middelbare school tijd nog vers is. Dat dat af en toe handig kan zijn zal ik jullie vandaag uit gaan leggen.

Het is woensdag middag 4 uur. De leerlingen uit de hogere klassen zijn net klaar met hun laatste les en begeven zich naar huis. Natuurlijk zijn er altijd een paar seciale gevallen die moeten nakomen of toetsen moeten inhalen. Een voorbeeld van zo’n speciaal geval is Mirthe. Al vanaf het begin van het jaar waren er allerlei problemen met haar. Thuis gaat het niet zo goed en haar cijfers zijn zeer slecht. Gelukkig voor haar heeft ze een hele lieve lach en weet ze keer op keer de sympathie van de mannelijke docenten te wekken. Ook haar lichaam werkt mee. Haar achterwerk is mooi rond en aan de grote kant. Haar jonge borsten steken fel vooruit en in combinatie met die brede glimlach heeft zij vast en zeker al velen erecties doen opbloeien.

Related Posts